Akcija!

Rastlinjak Maxy Easy

899,90 1.649,30 

-20%
  1. Zanesljiva in trpežna konstrukcija: Odporna na korozijo in enostavna za vzdrževanje. 

  2. Polikarbonatne plošče z UV zaščito: Optimalna svetloba in zaščita za vaše rastline. 

  3. Večnamenska uporaba: Rastlinjak omogoča gojenje zelenjave skozi vse leto in ponuja zavetje za orodje ali vrtno pohištvo v zimskih mesecih.

  4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 103,54€!

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Rastlinjak Maxy Easy predstavlja »idealno rešitev za podaljšanje vegetacijske dobe«, saj omogoča boljši razvoj rastlin v zaščitenem okolju skozi vse letne čase. Ta model je odličen za vrtnarjenje od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Med zimskimi meseci lahko z ogrevanjem rastlinjaka uspešno gojite več vrst zelenjave ali pa rastlinjak uporabite kot zavetje za shranjevanje orodja ali vrtnega pohištva.

Konstrukcija rastlinjaka

Maxy Easy se odlikuje z zanesljivo konstrukcijo izdelano iz polnih 40x20mm in 20x20mm cevi za rastlinjak. Oblikovan je s tipičnimi navpičnimi stenami in streho z dvojnim naklonom, ki olajša odtekanje deževnice in odstranjevanje snega. Tako se izognete morebitnim prevelikim obremenitvam na ogrodje za rastlinjak. Loki za rastlinjak so zaščiteni s cinkovim premazom, ki varuje cevi za rastlinjak pred korozijo.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče za rastlinjak nudijo zanesljivo zaščito rastlin pred različnimi vremenskimi vplivi. Polikarbonatne plošče imajo UV zaščito in poseben premaz, ki lomi sončne žarke. Poleg tega zagotavljajo enakomerno razporeditev svetlobe po rastlinjaku in hkrati ščitijo rastline pred požganimi listi. Zato polikarbonatne plošče nudijo učinkovitejšo in dolgotrajnejšo zaščito za vaš vrt kot folija za rastlinjak.

Dodatki za rastlinjak

Rastlinjak Maxy Easy vključuje kar dve brezplačni darili: namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin, kot so paprika, paradižnik in brokoli ter AntiDust trak proti prahu in kondenzaciji. Namakalni sistem odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta, proti prašni trak pa preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatnih ploščah.

Folijski rastlinjak ali rabljeni rastlinjaki so včasih prva misel pri nakupu večjih rastlinjakov za vrt. Vendar pa to idejo običajno pretehtajo ugodna cena, kakovostna zaščita in zanesljiva garancija ob nakupu novega rastlinjaka Maxy. Nakup novega rastlinjaka je dolgoročna naložba za prihodnost. Omogoča pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Rastlinjak ne potrebuje temeljev. Za varnejši in bolj stabilen rastlinjak lahko uporabite temelj za rastlinjak Maxy. Pri montaži sledite priloženim navodilom.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Dostava rastlinjaka v 7-14 dneh.

Za več možnosti si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
250 cm
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
220 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
100 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I 40x20 mm in 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 80kg/m2 (do 45cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 2x vrata, 2x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)