Akcija!

Rastlinjak Maxy Eve

949,00 1.569,90 

-33%
 1. Izjemna trdnost in stabilnost okvirja: Edinstvena zasnova z uporabo širokih jeklenih cevi in povečanim številom lokov zagotavlja.
 2. Polikarbonatne plošče z UV zaščito: Nudijo zanesljivo zaščito pred točo in zagotavljajo optimalno porazdelitev svetlobe.
 3. Prilagodljivost in modularnost: Rastlinjak raste skupaj z vašimi vrtnarskimi ambicijami in potrebami.
 4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 103,54€!

Sezonska akcija!

✅ Zagotovite si svoj novi rastlinjak po najnižjih cenah do sedaj!

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Rastlinjak Maxy Eve nudi nepremagljivo zaščito, zanesljivost in varnost za brezskrbno vrtnarjenje. Zaradi svojih lastnosti, ogrodje za rastlinjak Maxy Eve zagotavlja izjemno trdnost in stabilnost rastlinjaka. Poleg tega, trpežne polikarbonatne plošče zagotavljajo zanesljivo zaščito rastlin in pridelka. Vaša zelenjava bo varna pred točo, močnim dežjem, snegom in žgočim soncem. Zato so polikarbonatni rastlinjaki izjemno priljubljeni med profesionalnimi in ljubiteljskimi vrtnarji.

Konstrukcija rastlinjaka

Za rastlinjak Maxy Eve so uporabljeni posebni loki za rastlinjake iz širokih jeklenih cevi 40 x 20 mm. Loki za rastlinjake so prav tako širši kot pri standardnih modelih. Povečano pa je tudi število lokov v rastlinjaku. To zagotavlja trdnost in enakomerno porazdelitev obremenitve snega na ogrodje za rastlinjak in polikarbonatne plošče. Pocinkano ogrodje ščiti rastlinjak pred korozijo. Jeklena cev je v celoti pocinkana na zunanji in notranji strani.

Rastlinjak ne potrebuje temeljev. Za postavitev je potreben izkop jarka globine 25-30cm v dimenzijah rastlinjaka. Za naročilo montaže nas kontaktirajte.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče za rastlinjak zagotavljajo zanesljivo zaščito rastlin pred različnimi vremenskimi pogoji. Polikarbonatne plošče imajo UV zaščito in poseben premaz, ki lomi sončno svetlobo. Poleg tega zagotavljajo enakomerno porazdelitev svetlobe po rastlinjaku. Tako ščitijo rastline kot sta paradižnik in paprika pred ožganimi listi. Polikarbonatne plošče ponujajo bolj učinkovito in dolgotrajno zaščito za vaš vrt kot folija za rastlinjake.

Dodatki za rastlinjak

Rastlinjak Maxy Eve vključuje kar dve brezplačni darili:

 • Namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin in
 • AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami proti prahu in kondenzaciji.

Kapljični namakalni sisitem je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje za paradižnik. Protiprašni trak pa preprečuje nastanek alg in plesni na polikarbonatnih ploščah. Vrednost dodatkov za uspešnejše vrtnarjenje je 103.54€, pri MaxyHome pa jih prejmete brezplačno.

Oprema za rastlinjak

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka:

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno,
 • 10m – 5x okno
 • 12m – 6x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

 • Za naročilo daljšega rastlinjaka ali večje število strešnih zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki ali tople grede so včasih prva misel pri nakupu polikarbonatnih rastlinjakov za vrt. Vendar pa to idejo običajno pretehtajo ugodna cena, kakovostna zaščita in zanesljiva garancija pri nakupu novega rastlinjaka Maxy. Nakup novega rastlinjaka je dolgoročna naložba v prihodnost. Omogoča gojenje okusne in zdrave zelenjave ter prispeva k trajnostni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti.

Vrtni rastlinjak Maxy Eve ne zahteva temeljev. Za bolj varno in stabilno postavitev rastlinjaka lahko uporabite temelj za rastlinjak Maxy. Pri sestavljanju sledite priloženim navodilom.

Dostava v EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Predviden rok dostave rastlinjaka je 7-14 dni.

Za več možnosti si oglejte celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
300 cm 
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
200 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
67 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I Ø 0,8mm I 40x20 mm in 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 100kg/m2 (do 30-40cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 2x vrata, 2x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)

– Splošne informacije

V naši spletni trgovini se zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava za naše stranke. Zato smo se zavezali k zagotavljanju učinkovite in priročne dostave izdelkov na dom, da bi vaša nakupovalna izkušnja bila čim bolj prijetna.

– Brezplačna dostava

Veliko izdelkov v naši spletni trgovini je na voljo z brezplačno dostavo. To pomeni, da vam bomo izdelek dostavili brez dodatnih stroškov za poštnino. V primeru, da izdelek ni označen z brezplačno dostavo, bodo stroški poštnine prikazani na blagajni pred zaključkom nakupa.

– Dostava na dom

Vsi izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni na vaš naslov. Dostavljalci bodo poskušali vaš izdelek dostaviti neposredno na vaša vrata, če bodo okoliščine to dopuščale. V primeru, da dostavljanje na dom ni mogoče, vas bodo kontaktirali za dogovor o alternativnem načinu dostave ali prevzemu.

– Rok dostave

Rok dostave je odvisen od razpoložljivosti izdelka in regije dostave. Običajno se izdelki dostavijo v 3 – 10 delovnih dneh po oddaji naročila. V primeru večjega povpraševanja ali nepredvidenih okoliščin se lahko rok dostave podaljša. O morebitnih zamudah vas bomo obvestili prek e-pošte.

– Sledenje pošiljke

Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o vašem naročilu in številko za sledenje pošiljke. Sledenje pošiljke vam omogoča, da spremljate status dostave vašega izdelka v realnem času.

– Poškodbe med dostavo

V primeru, da prejmete poškodovan ali neustrezen izdelek, nas nemudoma obvestite. Zagotovili bomo zamenjavo ali vračilo kupnine v skladu z našimi pravilnikom o vračilu in zamenjavi izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja glede dostave, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom. Veselimo se vašega naročila in se zavezujemo k zagotavljanju odlične storitve!