Akcija!

Rastlinjak Maxy Premium XL-4

899,10 1.169,10 

-22%
 1. Kakovostna gradnja iz švedskega aluminija in avstrijskega polikarbonata: Zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in trdnost.
 2. 10-letna garancija na polikarbonat in 5-letna garancija na jeklene dele: Ponuja dodatno varnost in zaupanje v kakovost.
 3. 82-odstotna prepustnost svetlobe in ohranjanje toplote: Omogoča optimalne pogoje za rast rastlin.
 4. Vključeni avtomatski zračniki: Zagotavljajo enostavno prezračevanje in dostop.

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Premium Maxy XL-4: Vaš majhen vrt z velikim potencialom

Čeprav je manjši po velikosti, je velik po zmožnostih. Idealen je za tiste, ki imajo na voljo omejen prostor za vrtnarjenje, a ne želijo sklepati kompromisov glede kakovosti, zanesljivosti in optimalnih pogojev za rastline.

Kakovostna gradnja, ki traja

Maxy XL-4 je zgrajen iz visokokakovostnega švedskega aluminija in trpežnega avstrijskega polikarbonata. To zagotavlja močno konstrukcijo, ki bo zdržala vrsto let. Da bi vam olajšali skrbi, nudimo 10-letno garancijo na polikarbonat in 5-letno garancijo na jeklene dele.

Naši rastlinjaki so preudarno izdelani iz aluminijastih profilov, ki ne rjavijo in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja, kar pomeni, da lahko več svojega časa namenite rastlinam in pridelku in manj vzdrževanju rastlinjaka.

Maxy Premium: Izberite najboljše za svoje rastline

Zakaj izbrati Maxy Premium? Ker smo mislili na vse:

 • Naši polikarbonatni rastlinjaki so že opremljeni z odtočnimi žlebovi za vodo.
 • Konstrukcija je izdelana iz ojačanih aluminijastih profilov.
 • Pri povezavah uporabljamo samo dele iz nerjavečega jekla ali aluminija.
 • Naša 6 mm polikarbonatna kritina je izdelana v Avstriji in je podprta z 10-letno garancijo.
 • Polikarbonat ima 82-odstotno prepustnost svetlobe, kar omogoča rastlinam, da uživajo v naravni svetlobi.
 • Naši rastlinjaki ohranjajo do 30 % več toplote kot drugi rastlinjaki, kar zagotavlja optimalno temperaturo za vaše rastline.
 • Ponujamo tudi rastlinjake s 4 mm kritino iz kaljenega stekla za tiste, ki si želijo dodatno robustnost, trajnost in eleganco.
Dimenzije in lastnosti

MaxyX L-4,35m2 meri 2,90 m v širino, 1,50 m v dolžino in 2,07 m v višino, kar pomeni, da zavzema samo 4,35 m2 vašega prostora, vendar ponuja optimalne pogoje za rast vaših rastlin.

Kritina rastlinjaka je izdelana iz 6 mm avstrijskega polikarbonata z UV-zaščito, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito in vzdržljivost. Polikarbonatna kritina enakomerno razprši sončne žarke, kar preprečuje požig listov in rastlinam omogoči dovolj svetlobe za rast.

Vse, kar potrebujete za uspešen začetek vrtnarjenja

V paketu boste prejeli:

 • 1x avtomatsko strešno okno,
 • konstrukcijo,
 • kritino,
 • 1x dvojna vrata na tečajih.

Ob nakupu Maxy rastlinjaka prejmete podrobna navodila za montažo. Priporočamo uporabo betonskih blokov, s katerimi boste rastlinjak utrdili s tlemi.

Brezplačno darilo po vaši izbiri

Da bo vrtnarjenje v vašem novem rastlinjaku še uspešnejše, vam podarimo darilo po vaši izbiri: na voljo sta AntiDust trak za čistejši polikarbonat in Kapljični namakalni sistem za optimalno zalivanje rastlin.

Nudimo brezplačno dostavo znotraj EU. Za dostavo izven EU nas prosimo kontaktirajte.

Okviren čas dostave je 5-10 dni za barvo naravnega aluminija in 6-8 tednov za posebne barve.

Pridružite se naši skupnosti zadovoljnih vrtnarjev in odkrijte, kako lahko Maxy rastlinjaki spremenijo vaš vrt v pravi zeleni raj!