Šotor Coleman Polygon 5

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Predstavljamo vam šotor Polygon 5, ki se ponaša z edinstveno obliko in funkcionalnostjo, ki popolnoma izpolnjujejo potrebe vsakega ljubitelja na prostem. Ta prostorni šotor nudi dovolj prostora za do 5 oseb na 10,6 m² površine, notranji del pa je opremljen z integrirano mrežo proti komarjem.

Posebnost šotora Polygon je njegova sposobnost nudenja popolnega 360° pogleda na vašo okolico. Stranske stene je mogoče zviti nazaj, kar omogoča vnos obilice zraka in svetlobe, hkrati pa vam omogoča, da uživate v pogledu na naravo, ne da bi vas motili insekti.

Šotor ima dve vrsti vrat, od katerih so ena patentirana tečajna vrata Coleman, ki omogočajo enostaven dostop in izhod, druga vrata pa so električna, kar povečuje udobje uporabe.

Ena izmed ključnih značilnosti tega šotora je njegova prilagodljivost – odstranljivo letalno krilo omogoča, da se šotor spremeni v zaščiteno sobo proti insektom, kar je idealno za uporabo na vrtu ali v naravi.

Kakovost in varnost sta na prvem mestu, zato je šotor Polygon opremljen s sistemom WeatherTec™, ki zagotavlja vodoodpornost do 2000 mm HH in prekriti šivi, ki zagotavljajo, da boste v vsakem vremenu ostali suhi. Tkanina šotora je odporna na ogenj, kar pomeni, da se ne bo nevarno vnela in bo sama ugasnila, kar vam omogoča čas za pobeg v sili.

Za dodatno trdnost in stabilnost poskrbijo jeklene palice, ki so neverjetno trpežne in nudijo večjo moč za večje družinske šotorske strukture.

Izberite šotor Polygon za svoje naslednje pustolovščine na prostem in uživajte v vrhunskem udobju, funkcionalnosti in prostornosti, ki ga nudi. Ta šotor ponuja vse, kar potrebujete za nezaborno izkušnjo na prostem – udobje, prostornost in kakovost, ki jo zagotavlja blagovna znamka Coleman.

Tehnične lastnosti: