O nas

MAXYHOME

Dobro usklajeno timsko delo govori O nas

Všeč nam je, kar počnemo

V MaxyHome smo strastni do tega, kar počnemo, saj verjamemo, da je urejanje doma in vrta umetnost, ki obogati naša življenja. Z veseljem vam nudimo podporo in svetovanje pri izbiri izdelkov, ki bodo vaš dom spremenili v očarljivo oazo, kjer boste z veseljem preživljali čas.

Naš delovni proces

Naš delovni proces temelji na skrbnem izboru izdelkov, strokovnem svetovanju strankam in zagotavljanju izjemne podpore, s čimer ustvarjamo prijetno in zadovoljivo nakupovalno izkušnjo.

NAJ VAŠA OKOLICA POSTANE SANJSKA

O naši spletni trgovini

Naša spletna trgovina MaxyHome je družinsko podjetje, ki je nastalo iz ljubezni do urejanja vrta in doma. Združili smo znanje, izkušnje in strast, da bi vam ponudili kakovostne in inovativne izdelke, ki bodo vaš dom in vrt spremenili v oazo miru in udobja.

Naše poslanstvo je, da našim strankam zagotovimo izdelke, ki združujejo funkcionalnost, estetiko in trajnost, hkrati pa omogočamo enostavno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Verjamemo, da so zadovoljni kupci temelj našega uspeha, zato smo vam vedno na voljo za svetovanje, podporo in odgovore na vsa vaša vprašanja.

Ekipa MaxyHome je sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij, ki skrbno izbirajo izdelke in sodelujejo z zaupanja vrednimi proizvajalci. Naše bogate izkušnje in znanje nam omogočajo, da vas vodimo skozi proces urejanja vašega doma in vrta, tako da boste lahko uživali v rezultatih svojega dela.

Ponosni smo na našo pestro ponudbo izdelkov, ki vključujejo vrtno opremo, pohištvo, dekoracijo, orodja in še veliko več. Poleg tega redno posodabljamo našo zbirko z najnovejšimi trendi in inovacijami, ki bodo vaš prostor spremenili v prijetno in funkcionalno okolje.

V MaxyHome verjamemo, da je urejanje doma in vrta več kot le nakupovanje izdelkov – gre za ustvarjanje prostora, ki odraža vaš osebni slog in vrednote. Zato smo tukaj, da vam pomagamo pri vsakem koraku na poti do vaše sanjske oaze.

Pridružite se nam na tej navdihujoči poti in skupaj bomo ustvarili domove in vrtove, ki bodo krasili naša življenja in nas navdihovali vsak dan.

Dobrodošli v MaxyHome – vašem partnerju za vrt in dom.

www.maxyhome.si

Košarica
Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Start typing to see posts you are looking for.
Trgovina
0 items Košarica
Moj račun