Potrebujete pomoč? Pokličite nas: +38641537009

Brezplačna dostava za vse izdelke

Prebrskaj

Potrebuješ pomoč)

Pokliči nas na +38641537009

Družanba Omrežja

Šotor Coleman Rock Springs 4

253,42 

  • Prostorna zasnova: Šotor za 4 osebe, ki zagotavlja dovolj prostora za udobno kampiranje in družinske pustolovščine.
  • Enostavna postavitev: Barvno označene palice omogočajo hitro postavitev, šotor pa se zloži v kompaktno obliko za enostavno prenašanje.
  • Vodoodporen material: Poliester z vodnim stolpcem 3000mm in lepljenimi šivi zagotavlja, da ostanete suhi tudi med nevihtami.
  • Varnost in udobje: Zagotovljena varnost in udobje z visokokakovostnimi materiali in konstrukcijo, ki stoji ob boku v vseh vremenskih pogojih.
  • Hitra dostava: Ponujamo hitro in brezplačno dostavo znotraj EU, z okvirnim časom dostave med 4-8 dnevi.

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Odkrijte lepote narave s prvovrstnim šotorom Coleman Rock Springs 4. Ta prostorno zasnovan šotor za 4 osebe je idealen za nepozabne družinske izlete, pohodništvo ali kampiranje, saj nudi kombinacijo funkcionalnosti in udobja.

Postavitev šotora Coleman Rock Springs 4 je preprosta in nezahtevna, zahvaljujoč barvno označenim palicam, ki omogočajo hiter in enostaven proces postavitve tudi v temi. Ko pa je čas za pakiranje, se šotor zloži v kompaktno vrečo, ki se prilega v nahrbtnik ali prtljažnik avtomobila, ne da bi zavzela veliko prostora.

Šotor se ponaša z velikim predprostorom, ki je kot nalašč za shranjevanje čevljev, torb in druge opreme. Vrata na sprednji in zadnji strani omogočajo enostaven dostop in izboljšujejo prezračevanje, kar prispeva k splošnemu udobju v šotoru.

Coleman Rock Springs 4 je opremljen s PVC okni, ki zagotavljajo več naravne svetlobe v šotoru, kar ustvarja svetlo in prijetno okolje tudi kadar niste zunaj na prostem.Varnost pred dežjem in vetrom zagotavlja vodoodporen material, ki skupaj z lepljenimi šivi in dvignjeno notranjo podlogo poskrbi, da ostanete na suhem in varnem tudi v primeru poletnega neurja. S šotorom Coleman Rock Springs 4 boste lahko popolnoma uživali v svojih dogodivščinah na prostem, ne glede na to, kam vas pot vodi.

Šotor Coleman Rock Springs 4 je vaš zanesljiv spremljevalec na vseh vaših pustolovščinah na prostem, saj združuje praktičnost, udobje in prostornost.

Izberite šotor Coleman Rock Springs 4 za vaše naslednje potovanje in uživajte v zanesljivosti, robustnosti, funkcionalnosti in prostornost, ki jih ponuja.

Posebna ugodnost – brezplačna dostava!

Okviren čas dobave: 4-8dni. Brezplačna dostava velja za držva znotraj EU. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte.

Brezplačna dostava

Za vse izdelke naročene v EU

Enostavno vračilo v 14 dneh

14-dnevna garancija za vračilo denarja

Zanesljiva garancija

Strokovna podpora pri uveljavljanju garancije

100% varno plačilo

PayPal / MasterCard / Visa

sl_SISlovenian