Temelj za rastlinjak 4x6m

314,65 

  • Vzdržljivost in Stabilnost: Posebna zasnova Maxy temelja za rastlinjake zagotavlja stabilnost na mehkih površinah in odpornost proti ekstremnim vremenskim razmeram.
  • Višina in Protikorozijska Zaščita: Temelj je iz pocinkanega jekla, ki preprečuje rjavenje in dvigne rastlinjak za 10 cm, kar je idealno za rast nekaterih rastlin.
  • Toplotna Izolacija in Enostavnost Montaže: Temelj služi kot pregrada proti izgubi toplote, kar spodbuja zdravo rast rastlin. Enostaven za montažo, z brezplačno dostavo znotraj EU.

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Temelj za rastlinjak 4x6m je prava rešitev za utrditev vašega novega rastlinjaka v tla. Posebej zasnovan za rastlinjake, talni okvir za rastlinjak omogoča popolno vodoravno in pravokotno postavitev. To zagotavlja neprimerljivo stabilnost tudi na mehkejših površinah. S tem temeljem dvignete svoj polikarbonatni rastlinjak za dodatnih 10 cm, kar je lahko ključni faktor za bujno rast paradižnikov.

Maxy temelj za polikarbonatni rastlinjak izstopa ne le zaradi svojih varnostnih lastnosti, temveč tudi zaradi svoje neprimerljive stabilnosti tudi na mehki površini. Poleg tega je velika prednost, da je temelj izdelan iz pocinkanega jekla in zaščiten pred rjo. Kot lastnik rastlinjaka lahko mirno spite, vedoč, da je ta temelj za rastlinjak zgrajen tako, da prenese ekstremne vremenske razmere in varuje vaše dragocene rastline in pridelek.

Pomembno je, da so tako temelj rastlinjaka kot tudi loki za rastlinjake odporni proti vsem vremenskim izzivom. Maxy temelj za rastlinjak je zasnovan tako, da absorbira vse statične sile, vključno z notranjimi, obremenitvami strehe in pritiskom vetra. Tudi če veter prodre v vaš rastlinjak, se ta ne bo sesedel ali dvignil. Poleg tega Maxy temelji za rastlinjake delujejo kot pregrada proti izgubam toplote, ki je ključni element za zdravo rast rastlin in bujen pridelek.

Zanesljiv temelj je osnova za dolgoročno in brezskrbno vrtnarjenje, zato je pri montaži priporočljivo uporabljati kakovosten temelj za rastlinjak.

Brezplačna dostava znotraj EU. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Predviden rok dostave: 7-14dni.

Ta temelj za rastlinjak ustreza polikarbonatnim rastlinjakom Maxy širine 4m.