Akcija!

Rastlinjak Maxy Titanium

886,00 1.499,00 

-32%
 1. Izjemna trpežnost konstrukcije: Posebni loki iz široke jeklene cevi zagotavljajo dolgotrajno stabilnost.
 2. Zaščita pred korozijo: Pocinkana jeklena konstrukcija preprečuje rjavenje.
 3. Zanesljiva kritina iz polikarbonata: Zaščita pred neugodnimi vremenskimi vplivi in enakomerna razporeditev svetlobe.
 4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 103,54€.

Sezonska akcija!

✅ Zagotovite si svoj novi rastlinjak po najnižjih cenah do sedaj!

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Rastlinjak Maxy Titanium je »prvak med rastlinjaki«, saj je zaradi svojih lastnosti izjemno trpežen in stabilen rastlinjak. Rastlinjaki Maxy Titanium so zelo priljubljeni med vsemi, ki želijo brezkompromisno zanesljivost in učinkovito zaščito za svoj vrt v vseh letnih časih.

Konstrukcija rastlinjaka

Za model Titanium se uporabljajo posebni loki iz široke jeklene cevi 40 x 20 mm in upognjeni na strani. Loki za rastlinjake niso le širši kot pri standardnih modelih, ampak je povečano tudi število lokov v rastlinjaku. S tem je zagotovljena trdnost rastlinjaka in enakomerna razporeditev obremenitve s snegom na polikarbonatne plošče za rastlinjak.

Zahvaljujoč premazu iz cinka, je ogrodje za rastlinjak dobro zaščiteno pred korozijo. Jeklena cev je v celoti pocinkana na zunanji in notranji strani.

Rastlinjak ne potrebuje temeljev. Za montažo je potreben izkop jarka globine 25-30cm po dimenzijah rastlinjaka. Za naročilo montaže nas kontaktirajte.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče za rastlinjak nudijo zanesljivo zaščito rastlin pred točo, dežjem in snegom. Zato rastlinjak Maxy Titanium omogoča vrtnarjenje skozi vse leto. Poleg tega imajo polikarbonatne plošče UV zaščito, ki ščiti rastline pred požganimi listi. Polikarbonat lomi sončne žarke tako, da po rastlinjaku enakomerno razporedi svetlobo. To omogoča rastlinam boljše pogoje za rast in jih hkrati zaščitijo pred požganimi listi. Zaradi vsega naštetega polikarbonatne plošče nudijo učinkoviteljšo in dolgotrajnejšo zaščito za vaš pridelek kot folija za rastlinjak. 

Dodatki za rastlinjak

Rastlinjak Maxy Titanium 3m vključuje kar dve brezplačni darili. Namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin kot sta paprika in paradižnik ter AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami proti prahu in kondenzaciji.

Namakalni sistem je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta, AntiDust trak pa preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatnih ploščah. Vrednost dodatkov za uspešnejše vrtnarjenje in zaščito rastlinjaka je 103.54€, pri MaxyHome pa jih prejmete brezplačno. 

Oprema za rastlinjak

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka:

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno,
 • 10m – 5x okno
 • 12m – 6x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

 • Za rastlinjake daljše od 10m ali večje število zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki so včasih prva misel pri nakupu polikarbonatnih rastlinjakov za vrt. Vendar, pa to idejo običajno pretehtajo ugodna cena, kakovostna zaščita in zanesljiva garancija ob nakupu novega Maxy rastlinjaka. Nakup novega rastlinjaka je dolgoročna naložba za prihodnost, saj omogoča pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti.

Rastlinjaki Maxy Titanium ne potrebujejo temeljev. Za bolj stabilen in varen rastlinjak priporočamo uporabo Maxy temeljev za rastlinjak. Med montažo rastlinjaka sledite priloženim navodilom.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Približen rok dostave: 7-14dni.

Za več možnosti, si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
300 cm
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
200 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
67 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I Ø 1mm I 40x20 mm in 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 180 kg/m2 (do 60 cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 2x vrata, 2x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)

– Splošne informacije

V naši spletni trgovini se zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava za naše stranke. Zato smo se zavezali k zagotavljanju učinkovite in priročne dostave izdelkov na dom, da bi vaša nakupovalna izkušnja bila čim bolj prijetna.

– Brezplačna dostava

Veliko izdelkov v naši spletni trgovini je na voljo z brezplačno dostavo. To pomeni, da vam bomo izdelek dostavili brez dodatnih stroškov za poštnino. V primeru, da izdelek ni označen z brezplačno dostavo, bodo stroški poštnine prikazani na blagajni pred zaključkom nakupa.

– Dostava na dom

Vsi izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni na vaš naslov. Dostavljalci bodo poskušali vaš izdelek dostaviti neposredno na vaša vrata, če bodo okoliščine to dopuščale. V primeru, da dostavljanje na dom ni mogoče, vas bodo kontaktirali za dogovor o alternativnem načinu dostave ali prevzemu.

– Rok dostave

Rok dostave je odvisen od razpoložljivosti izdelka in regije dostave. Običajno se izdelki dostavijo v 3 – 10 delovnih dneh po oddaji naročila. V primeru večjega povpraševanja ali nepredvidenih okoliščin se lahko rok dostave podaljša. O morebitnih zamudah vas bomo obvestili prek e-pošte.

– Sledenje pošiljke

Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o vašem naročilu in številko za sledenje pošiljke. Sledenje pošiljke vam omogoča, da spremljate status dostave vašega izdelka v realnem času.

– Poškodbe med dostavo

V primeru, da prejmete poškodovan ali neustrezen izdelek, nas nemudoma obvestite. Zagotovili bomo zamenjavo ali vračilo kupnine v skladu z našimi pravilnikom o vračilu in zamenjavi izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja glede dostave, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom. Veselimo se vašega naročila in se zavezujemo k zagotavljanju odlične storitve!