Akcija!

Rastlinjak za paradižnik Mini 2,1m

699,95 1.249,15 

-23%
 1. Priročna in učinkovita konstrukcija: Odlična izbira za ljubiteljske vrtnarje, ki imajo omejen prostor, a želijo učinkovito gojiti svoje rastline.
 2. Polikarbonatne plošče z UV zaščito: Zaščitijo rastline pred škodljivimi vremenskimi vplivi in škodljivimi UV žarki.
 3. Enakomerna razporeditev svetlobe: Poseben premaz na ploščah zagotavlja optimalno svetlobo za rast.
 4. Brezplačni dodatki za lažje vzdrževanje: Namakalni sistem in AntiDust trak olajšata nego in vzdrževanje.

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Mali rastlinjaki, kot je Rastlinjak za paradižnik Mini, postajajo vse bolj priljubljeni. Razlog je očiten – dostopna cena in možnost namestitve na majhno površino. Ta rastlinjak je primeren za vse tiste, ki iščejo manjši rastlinjak z dobrimi lastnostmi in ki želijo maksimalno izkoristiti omejen prostor za gojenje zelenjave in drugih rastlin.

Konstrukcija rastlinjaka

Loki za rastlinjake Maxy Mini so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Polikarbonatne plošče za rastlinjak nudijo zanesljivo zaščito rastlin pred neugodnimi vremenskimi vplivi kot so toča, sneg in žgoče sonce. Prav zato Maxy rastlinjaki omogočajo vrtnarjenje skozi vse leto.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče z UV zaščito in posebnim premazom lomijo sončne žarke in po rastlinjaku enakomerno razporedijo svetlobo. S tem omogočajo rastlinam boljše pogoje za rast in jih hkrati zaščitijo pred požganimi listi. Zaradi vsega naštetega polikarbonatne plošče nudijo učinkoviteljšo in dolgotrajnejšo zaščito za vaš pridelek kot folija za rastlinjak. 

Dodatki za rastlinjak

Rastlinjak za paradižnik Mini vključuje kar dve brezplačni darili:

 • Namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin kot so paprika, paradižnik in brokoli in
 • AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami proti prahu in kondenzaciji.

Namakalni sistem je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta, AntiDust trak pa preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatnih ploščah. Skupna vrednost daril je 93.54€, samo pri MaxyHome pa te dodatke za rastlinjak prejmete brezplačno. 

Posebna predsezonska AKCIJA

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka:

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

 • Za naročilo daljšega rastlinjaka ali večje število strešnih zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki ali tople grede so včasih prva misel pri nakupu manjših rastlinjakov za vrt. Vendar pa to idejo običajno pretehtajo ugodna cena, kakovostna zaščita in zanesljiva garancija ob nakupu novega rastlinjaka. Nakup novega rastlinjaka je dolgoročna naložba za prihodnost. Omogoča pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti.

Vrtni rastlinjaki Mini ne potrebujejo temeljev. Za postavitev je potreben izkop jarka globine 25-30cm v dimenzijah rastlinjaka. Med montažo sledite priloženim navodilom. Za strokovno montažo nas kontaktirajte.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontakrirajte. Okviren čas dostave: 7-14dni.

Za več možnosti, si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
210 cm 
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
200 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
100 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
Pocinkano jeklo I 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 80 kg/m² (do 45cm svežega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 2x vrata, 2x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)

– Splošne informacije

V naši spletni trgovini se zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava za naše stranke. Zato smo se zavezali k zagotavljanju učinkovite in priročne dostave izdelkov na dom, da bi vaša nakupovalna izkušnja bila čim bolj prijetna.

– Brezplačna dostava

Veliko izdelkov v naši spletni trgovini je na voljo z brezplačno dostavo. To pomeni, da vam bomo izdelek dostavili brez dodatnih stroškov za poštnino. V primeru, da izdelek ni označen z brezplačno dostavo, bodo stroški poštnine prikazani na blagajni pred zaključkom nakupa.

– Dostava na dom

Vsi izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni na vaš naslov. Dostavljalci bodo poskušali vaš izdelek dostaviti neposredno na vaša vrata, če bodo okoliščine to dopuščale. V primeru, da dostavljanje na dom ni mogoče, vas bodo kontaktirali za dogovor o alternativnem načinu dostave ali prevzemu.

– Rok dostave

Rok dostave je odvisen od razpoložljivosti izdelka in regije dostave. Običajno se izdelki dostavijo v 3 – 10 delovnih dneh po oddaji naročila. V primeru večjega povpraševanja ali nepredvidenih okoliščin se lahko rok dostave podaljša. O morebitnih zamudah vas bomo obvestili prek e-pošte.

– Sledenje pošiljke

Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o vašem naročilu in številko za sledenje pošiljke. Sledenje pošiljke vam omogoča, da spremljate status dostave vašega izdelka v realnem času.

– Poškodbe med dostavo

V primeru, da prejmete poškodovan ali neustrezen izdelek, nas nemudoma obvestite. Zagotovili bomo zamenjavo ali vračilo kupnine v skladu z našimi pravilnikom o vračilu in zamenjavi izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja glede dostave, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom. Veselimo se vašega naročila in se zavezujemo k zagotavljanju odlične storitve!