Šotor Coleman Darwin 3+

198,90 

Za nepozabne avanture! Primeren za 3 osebe.

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Odkrijte udobje kampiranja z vrhunskim šotorom Coleman Elite Darwin 3+. Ta visoko funkcionalen šotor je zasnovan za potrebe moderne pustolovščine in ponuja optimalno prostornost ter zasebnost, kar je idealno za festivale, popotnike ali za vikend pobeg v naravo.

Prednost tega šotora je njegova razširjena zasnova z dodatno višino in podaljšanim predprostorom, ki ponuja dovolj prostora za shranjevanje blatnih čevljev in torb. Postavljanje šotora je izjemno enostavno, saj so palice in priključki barvo označeni za lažje razlikovanje in montažo.

Šotor Coleman Elite Darwin 3+ je izdelan z mislijo na varnost in udobje. Popolnoma všita podlaga ne omogoča vstopa žuželkam ali vodi, kar vam zagotavlja mirno in prijetno izkušnjo kampiranja. PVC okna pripomorejo k prehodu naravne svetlobe, kar zagotavlja svetlo in toplo vzdušje tudi znotraj šotora.

Coleman šotori so zasnovani za varno uporabo, tudi, kadar ne gre vse po načrtih: izdelani so iz negorljivih materialov, ki preprečujejo, da bi šotor nenadzorovano zagorel, kar vam v primeru požara omogoča dovolj časa za izhod na varno.

Najboljša lastnost tega šotora je njegova vodoodpornost z vodnim stolpcem 3000mm in lepljenimi šivi, ki vas ohranja suhe tudi v najhujših vremenskih razmerah. Lahke in fleksibilne palice iz steklenih vlaken pa zagotavljajo zanesljivo uporabo tudi v primeru vetra in neurja. V primeru žgočega sonca pa vam maksimalno zaščito nudi UVGuard z zaščitnim faktorjem SPF50, zato je Coleman Elite šotor prava izbira za uporabo v vseh vremenskih pogojih.

Vse te izjemne lastnosti naredijo šotor Coleman Elite Darwin 3+ popolno izbiro za vsakega kampista, ki išče enostavno uporabo, udobje in varnost.

Tehnične lastnosti:

  • Velikost: Šotor meri 200cm x 330cm x 130 cm (širina x dolžina x višina), kar zagotavlja prostor za tri osebe.
  • Material: Izdelan iz robustnega poliestra z vodnim stolpcem 3000mm in FPF50 zaščito.
  • Zračenje: Zračnik omogoča optimalno zračenje in ohranja prijetno temperaturo znotraj šotora.
  • Žepi za shranjevanje: Praktični žepi omogočajo enostavno organizacijo osebnih stvari.
  • Zaščitna mreža proti komarjem: Ostanite zaščiteni pred insekti in uživajte v mirnem spancu.
  • Teža: S težo 4,9kg je ta šotor priročen za prenašanje in idealen za različne izlete.
  • Postavitev: Za enostavnejšo postavitev so palice in priključki barvno označeni. Pritrditev s klini.
Ne zamudite priložnosti za doživetje nepozabne kamping avanture z našim Coleman Elite Darwin 3+ šotorom!