Akcija!

Rastlinjak Maxy Strong

891,00 1.439,86 

-28%
 1. Povečano število lokov za večjo trdnost: Zagotavlja stabilnost in dolgotrajno uporabo tudi v zahtevnih vremenskih pogojih.
 2. Celični polikarbonat z UV zaščito: Učinkovito ščiti rastline pred vremenskimi vplivi in zagotavlja optimalno svetlobo.
 3. Možnost uporabe brez temeljev: Omogoča enostavno postavitev in prilagodljivost glede na teren in potrebe uporabnika.
 4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 103,54€!

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Rastlinjak Maxy Strong zanesljivo ščiti vaš vrt skozi več sezon. To vam prihrani težave z nakupom novega rastlinjaka ali folije za rastlinjak vsako pomlad. Zaradi močne konstrukcije in celičnega polikarbonata lahko rastlinjake Maxy Strong uporabljate več let.

Konstrukcija rastlinjaka

Rastlinjak Maxy Strong ima povečano število lokov. To zagotavlja trdnost rastlinjaka in enakomerno razporeditev obremenitve s snegom na polikarbonatne plošče in ogrodje za rastlinjak. Poleg tega, cinkov premaz ščiti okvir rastlinjaka pred korozijo. Loki za rastlinjake so namreč v celoti pocinkani na zunanji in notranji strani.

Rastlinjak ne potrebuje temeljev. Za montažo je potreben izkop jarka globine 25-30cm v dimenzijah rastlinjaka. Za naročilo montaže nas kontaktirajte.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče za rastlinjak nudijo zanesljivo zaščito rastlin pred različnimi vremenskimi vplivi. Rastlinjak Maxy Strong zato omogoča vrtnarjenje skozi vse leto. Polikarbonatne plošče vsebujejo UV zaščito in poseben premaz, ki lomi sončne žarke. To zagotavlja enakomerno razporeditev svetlobe po rastlinjaku. Prav tako pa tudi ščiti rastline pred požganimi listi. Zato polikarbonatne plošče nudijo učinkovitejšo in dolgotrajnejšo zaščito za vrt kot folija za rastlinjak.

Dodatki za rastlinjak

Rastlinjak Maxy Strong vključuje kar dve brezplačni darili! Namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin kot je paradižnik in AntiDust trak proti prahu in kondenzaciji.

Namakalni sistem je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta. AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami pa preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatni kritini. Vrednost dodatkov za uspešnejše vrtnarjenje in zaščito rastlinjaka 103.54€, pri MaxyHome pa jih prejmete brezplačno.

Posebna predsezonska AKCIJA

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka:

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno,
 • 10m – 5x okno
 • 12m in več – 6x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

 • Za naročilo daljšega rastlinjaka ali večje število strešnih zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki so včasih prva misel pri nakupu polikarbonatnih rastlinjakov za vrt. To idejo običajno pretehtajo ugodna cena in zanesljiva garancija ob nakupu novega rastlinjaka. Nakup rastlinjaka Maxy Strong je dolgoročna naložba za prihodnost. Vrtnarjem omogoča pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti.

Vrtni rastlinjak Maxy Strong ne potrebuje temeljev. Za varnejši, višji ali bolj stabilen rastlinjak lahko uporabite temelj za rastlinjak Maxy. Pri montaži sledite priloženim navodilom.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas prosim kontaktirajte. Dostava rastlinjaka v 7-14 dneh.

Za več možnosti si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
300 cm 
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
226 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
67 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I 20 x2 0 mm I 
Snežna obremenitev
do 220kg/m2 (do 80-100cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
15 m/s ali 60 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 2x vrata, 2x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)

– Splošne informacije

V naši spletni trgovini se zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava za naše stranke. Zato smo se zavezali k zagotavljanju učinkovite in priročne dostave izdelkov na dom, da bi vaša nakupovalna izkušnja bila čim bolj prijetna.

– Brezplačna dostava

Veliko izdelkov v naši spletni trgovini je na voljo z brezplačno dostavo. To pomeni, da vam bomo izdelek dostavili brez dodatnih stroškov za poštnino. V primeru, da izdelek ni označen z brezplačno dostavo, bodo stroški poštnine prikazani na blagajni pred zaključkom nakupa.

– Dostava na dom

Vsi izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni na vaš naslov. Dostavljalci bodo poskušali vaš izdelek dostaviti neposredno na vaša vrata, če bodo okoliščine to dopuščale. V primeru, da dostavljanje na dom ni mogoče, vas bodo kontaktirali za dogovor o alternativnem načinu dostave ali prevzemu.

– Rok dostave

Rok dostave je odvisen od razpoložljivosti izdelka in regije dostave. Običajno se izdelki dostavijo v 3 – 10 delovnih dneh po oddaji naročila. V primeru večjega povpraševanja ali nepredvidenih okoliščin se lahko rok dostave podaljša. O morebitnih zamudah vas bomo obvestili prek e-pošte.

– Sledenje pošiljke

Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o vašem naročilu in številko za sledenje pošiljke. Sledenje pošiljke vam omogoča, da spremljate status dostave vašega izdelka v realnem času.

– Poškodbe med dostavo

V primeru, da prejmete poškodovan ali neustrezen izdelek, nas nemudoma obvestite. Zagotovili bomo zamenjavo ali vračilo kupnine v skladu z našimi pravilnikom o vračilu in zamenjavi izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja glede dostave, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom. Veselimo se vašega naročila in se zavezujemo k zagotavljanju odlične storitve!