Akcija!

Rastlinjak Strong Agro

1.298,00 1.999,00 

-38%
 1. Zanesljiva konstrukcija: Stabilno ogrodje zagotavlja, da bo rastlinjak zdržal tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih.
 2. Kakovosten polikarbonat z UV zaščito: Varuje rastline pred ekstremnimi vremenskimi vplivi in optimalno razprši svetlobo za boljšo rast.
 3. Velika višina rastlinjaka: Z višino 270 cm rastlinjak omogoča gojenje tudi visokih vrst rastlin, tudi v profesionalne namene.
 4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 135,54€!

Sezonska akcija!

✅ Zagotovite si svoj novi rastlinjak po najnižjih cenah do sedaj!

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Rastlinjak Strong Agro je »prvak v profesionalni uporabi«, zahvaljujoč močni konstrukciji in kakovostnemu polikarbonatu, ki omogočata brezkompromisno zanesljivost in učinkovito zaščito za vaš vrt v vseh vremenskih pogojih.

Konstrukcija rastlinjaka

Rastlinjak Strong Agro se ponaša z zanesljivo konstrukcijo, ki prenese obremenitev s snegom do 240 kg/m2 kar ustreza do 80 cm sveže napadlega snega in veter s hitrostjo do 20 m/s. Ogrodje za rastlinjak je izjemno stabilno in ne zahteva dodatnega vzdrževanja. Jeklene cevi so v celoti pocinkane na zunanji in notranji strani, kar zagotavlja odlično zaščito pred korozijo.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče nudijo vrhunsko zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so toča, obilno deževje in žgoče sonce, ter omogočajo vrtnarjenje skozi vse leto. Z UV zaščito in posebnim premazom polikarbonatne plošče lomijo sončne žarke in po rastlinjaku enakomerno razporedijo svetlobo, kar omogoča boljše pogoje za rast rastlin in jih zaščiti pred požganimi listi. Zaradi tega polikarbonatne plošče nudijo učinkoviteljšo in dolgotrajnejšo zaščito za vaš pridelek kot folija za rastlinjak. 

Dodatki za rastlinjak Strong Agro

Z nakupom rastlinjaka prejmete kar dve brezplačni darili: namakalni sistem za kapljično zalivanje in AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami proti prahu in kondenzaciji.

Proti prašni trak preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatnih ploščah, s čimer zagotavlja čistost in dolgotrajno preglednost rastlinjaka. Namakalni sistem pa je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta. Vrednost dodatkov za rastlinjak je 135.54€, pri MaxyHome pa jih prejmete brezplačno.

Oprema za rastlinjak

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka: 

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno,
 • 10m – 5x okno
 • 12m – 6x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike. 

 • Za naročilo daljšega rastlinjaka ali večje število strešnih zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki so včasih prva misel ob nakupu večjega rastlinjaka za vrt. Vendar pa to misel običajno pretehtajo zanesljiva zaščita, ugodna cena in dolgoročna garancija pri nakupu novega polikarbonatnega rastlinjaka.

Nakup rastlinjaka Strong Agro predstavlja dolgoročno naložbo za prihodnost, saj omogoča celoletno pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti

Pri montaži vrtnih rastlinjakov Strong Agro svetujemo uporabo temeljev. Za bolj stabilen in varen rastlinjak lahko uporabite tudi Maxy temelje za rastlinjak. Med montažo rastlinjaka sledite priloženim navodilom. Za naročilo strokovne montaže nas kontaktirajte.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Približen rok dostave: 7-14dni.

Za več možnosti, si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
400 cm
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
270 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
200 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I 40x20 mm in 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 240kg/m2 (do 80cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 4x vrata, 4x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)