Temelj za rastlinjak 3x4m

262,64 

  1. Optimalna stabilnost: Specialno zasnovan talni okvir za rastlinjake 3x6m, ki zagotavlja izjemno stabilnost na mehkih tleh.
  2. Višji rastlinjaki: Dodatna višina 10 cm, ki jo temelj omogoča, spodbuja boljšo rast rastlin, kot so paradižniki.
  3. Dolga življenjska doba: Izdelan iz kvalitetnega pocinkanega jekla, temelj je zasnovan za dolgotrajno uporabo in je odporen proti koroziji.
  4. Vremenska odpornost: Temelj in loki rastlinjaka so zasnovani, da prenesejo ekstreme, od strešnih obremenitev do močnega vetra, in delujejo kot toplotna pregrada.

Brezplačna dostava v EU

  • 14 Dnevno vračilo Denarja
  • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Temelj za rastlinjak 3x4m je prava rešitev za utrditev vašega novega rastlinjaka v tla. Posebej zasnovan za rastlinjake, talni okvir za rastlinjak omogoča popolno vodoravno in pravokotno postavitev. To zagotavlja neprimerljivo stabilnost tudi na mehkejših površinah. S tem temeljem dvignete svoj polikarbonatni rastlinjak za dodatnih 10 cm, kar je lahko ključni faktor za bujno rast paradižnikov.

Maxy temelj za polikarbonatni rastlinjak izstopa ne le zaradi svojih varnostnih lastnosti, temveč tudi zaradi svoje neprimerljive stabilnosti tudi na mehki površini 12m2. Poleg tega je velika prednost, da je temelj izdelan iz pocinkanega jekla in zaščiten pred rjo. Kot lastnik rastlinjaka lahko mirno spite, vedoč, da je ta temelj za rastlinjak zgrajen tako, da prenese ekstremne vremenske razmere in varuje vaše dragocene rastline in pridelek.

Pomembno je, da sta tako temelj rastlinjaka kot tudi loki za rastlinjake odporna proti vsem vremenskim izzivom. Maxy temelj za rastlinjak je zasnovan tako, da absorbira vse statične sile, vključno z notranjimi, obremenitvami strehe in pritiskom vetra. Tudi če veter prodre v vaš rastlinjak, se reatslinjak ne bo sesedel ali dvignil. Poleg tega Maxy temelji za rastlinjake delujejo kot pregrada proti izgubam toplote, ki je ključni element za zdravo rast rastlin in bujen pridelek.

Zanesljiv temelj je osnova za dolgoročno in brezskrbno vrtnarjenje, zato je pri montaži priporočljivo uporabljati kakovosten temelj za rastlinjak.

Brezplačna dostava znotraj EU. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte.

Ta temelj za rastlinjak ustreza polikarbonatnim rastlinjakom Maxy širine 3m.