Akcija!

Profesionalni rastlinjak Maxy

999,00 1.579,00 

-38%
 1. Vzdržljiva polikarbonatna kritina: Optimalna zaščita pred ekstremnimi vremenskimi razmerami in idealna mikroklima, ki spodbuja zdrav razvoj rastlin.
 2. Močna konstrukcija iz jeklenih cevi: Dolgotrajna stabilnost in odpornost na težke snežne obremenitve.
 3. UV zaščita: Enakomerna razporeditev svetlobe in zaščita pred požganimi listi.
 4. Brezplačno: Oprema za rastlinjak v vrednosti 135,54€!

Sezonska akcija!

✅ Zagotovite si svoj novi rastlinjak po najnižjih cenah do sedaj!

Brezplačna dostava v EU

 • 14 Dnevno vračilo Denarja
 • Kratki dostavni roki
Zagotovljeno varno plačilo

Italian Trulli

Profesionalni rastlinjak Maxy z vzdržjivo in prožno polikarbonatno kritino ščiti vaše rastline in zelenjavo pred hudimi zimskimi ali poletnimi razmerami. S tem zagotavlja najboljše mikroklimatske razmere v vašem rastlinjaku. Ta polikarbonatni rastlinjak je primeren za profesionalne vrtnarje ali kakovostno samooskrbo z zelenjavo za domače vrtnarje.

Konstrukcija rastlinjaka

Za model Professional so uporabljeni posebni loki za rastlinjak izdelani iz široke jeklene cevi 40 x 20 mm, ki so upognjeni na strani. To zagotavlja trdnost rastlinjaka in enakomerno razporeditev obremenitve s snegom na polikarbonatne plošče za rastlinjak. Zato je primeren tudi za bolj zasnežena območja kot rastlinjak za zimske razmere. Cinkov premaz ščiti ogrodje za rastlinjak pred korozijo. Ker ima rastlinjak pocinkano jekleno cev znotraj in zunaj, ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Kritina rastlinjaka

Polikarbonatne plošče za rastlinjak nudijo zanesljivo zaščito rastlin pred različnimi vremenskimi vplivi. Polikarbonatne plošče imajo UV zaščito in poseben premaz, ki lomi sončne žarke. Poleg tega zagotavljajo enakomerno razporeditev svetlobe po rastlinjaku in hkrati ščitijo rastline pred požganimi listi. Zato polikarbonatne plošče nudijo učinkovitejšo in dolgotrajnejšo zaščito za vaš vrt kot folija za rastlinjak.

Dodatki za rastlinjak

Profesionalni rastlinjak Maxy vključuje kar 2 brezplačni darili:

 • Namakalni sistem za kapljično zalivanje rastlin, kot so paprika, paradižnik in brokoli in
 • AntiDust trak z zaščitnimi PVC letvicami proti prahu in kondenzaciji.

Namakalni sistem je odlična rešitev za brezskrbno zalivanje vrta, AntiDust trak pa preprečuje nastajanje alg in plesni na polikarbonatnih ploščah. Skupna vrednost daril je 135.54€, samo pri MaxyHome pa te dodatke za rastlinjak prejmete brezplačno.

Oprema za rastlinjak

Za optimalne pogoje v rastlinjaku predlagamo naslednje število dodatnih strešnih zračnikov glede na dolžino rastlinjaka:

 • 4m – 2x okno,
 • 6m – 3x okno,
 • 8m – 4x okno,
 • 10m – 5x okno
 • 12m – 6x okno.

Avtomatski odpiralci zračnikov za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

 • Za naročilo daljšega rastlinjaka ali večje število strešnih zračnikov nas kontaktirajte.

Rabljeni rastlinjaki so včasih prva misel pri nakupu velikih rastlinjakov za vrt. Vendar pa to idejo običajno pretehtajo ugodna cena, kakovostna zaščita in zanesljiva garancija ob nakupu novega rastlinjaka Maxy. Nakup novega rastlinjaka je dolgoročna naložba za prihodnost. Omogoča pridelavo okusne in zdrave zelenjave ter pripomore k trajni samooskrbi.

Podrobnejše značilnosti rastlinjaka si lahko ogledate pod zavihkom Tehnične lastnosti.

Profesionalni Vrtni rastlinjaki potrebujejo betonske temelje. Za varnejši in bolj stabilen rastlinjak lahko uporabite temelj za rastlinjak Maxy. Pri montaži sledite priloženim navodilom.

Dostava znotraj EU je brezplačna. Za dostavo izven EU nas kontaktirajte. Dostava rastlinjaka v 7-14 dneh.

Za več možnosti si oglejte našo celotno ponudbo polikarbonatnih rastlinjakov.

Širina
400 cm (pri temeljih 395cm)
Dolžina
4m, 6m, 8m ali 10m (Za večjo dolžino nas kontaktirajte.)
Višina
230 cm
Debelina polikarbonata
4mm ali 6mm
Razmak lokov
100 cm
Barva
Prozorna/Transparentna
Ogrodje
pocinkano jeklo I 40x20 mm in 20x20 mm
Snežna obremenitev
do 100kg/m2 (30-40cm sveže zapadlega snega)
Vetrna obremenitev
20 m/s ali 75 km/h
Zaščita pred rjo
Cinkov premaz (pocinkano)
Zaščitni faktor UV
UVF 10
Garancija proizvajalca
Polikarbonatne plošče: 10 let. Ogrodje: 5 let.
V paketu
Okvir željene dolžine, 4x vrata, 4x zračnik na vratih, vijaki in ostali droben material.
Dobavitelj
Lorin6 d.o.o. (MaxyHome)

– Splošne informacije

V naši spletni trgovini se zavedamo, kako pomembna je hitra in zanesljiva dostava za naše stranke. Zato smo se zavezali k zagotavljanju učinkovite in priročne dostave izdelkov na dom, da bi vaša nakupovalna izkušnja bila čim bolj prijetna.

– Brezplačna dostava

Veliko izdelkov v naši spletni trgovini je na voljo z brezplačno dostavo. To pomeni, da vam bomo izdelek dostavili brez dodatnih stroškov za poštnino. V primeru, da izdelek ni označen z brezplačno dostavo, bodo stroški poštnine prikazani na blagajni pred zaključkom nakupa.

– Dostava na dom

Vsi izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, bodo dostavljeni na vaš naslov. Dostavljalci bodo poskušali vaš izdelek dostaviti neposredno na vaša vrata, če bodo okoliščine to dopuščale. V primeru, da dostavljanje na dom ni mogoče, vas bodo kontaktirali za dogovor o alternativnem načinu dostave ali prevzemu.

– Rok dostave

Rok dostave je odvisen od razpoložljivosti izdelka in regije dostave. Običajno se izdelki dostavijo v 3 – 10 delovnih dneh po oddaji naročila. V primeru večjega povpraševanja ali nepredvidenih okoliščin se lahko rok dostave podaljša. O morebitnih zamudah vas bomo obvestili prek e-pošte.

– Sledenje pošiljke

Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o vašem naročilu in številko za sledenje pošiljke. Sledenje pošiljke vam omogoča, da spremljate status dostave vašega izdelka v realnem času.

– Poškodbe med dostavo

V primeru, da prejmete poškodovan ali neustrezen izdelek, nas nemudoma obvestite. Zagotovili bomo zamenjavo ali vračilo kupnine v skladu z našimi pravilnikom o vračilu in zamenjavi izdelkov.

Če imate dodatna vprašanja glede dostave, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom. Veselimo se vašega naročila in se zavezujemo k zagotavljanju odlične storitve!

Maxy Titanium Navodila za montažo in uporabo